Szex Klubb

Én egy 40-es éveiben járó, 198 cm magas, szoke hajú, zöldszemu, kissé molett férfi vagyok, aki egész életében imádta és ma is imádja a noket, a meztelenséget és a szexet, a hosszú, tartalmas szeretkezéseket, a vele járó gyöngédséggel együtt. Amikor elkezdtem a szexuális életet, (igaz késön, 23 évesen), kissé szégyenlos voltam a péniszem méretei miatt, mivel a sors nem áldott meg nagy méretekkel, hanem csak kicsi és vékonnyal. A mérete nem titok, merev állapotában 15cm hosszú és 4 cm átméroju. Ugye milyen nevetségesen kicsinek hat? De a sors mást igazolt. A nok nagyon is szerették és szeretik mai is ezt a kedves és állandóan felálló falloszomat, a nagy herezacskóimmal együtt. Hogy mekkora nyugalmi állapotában? Hát az idojárástól függoen 2 és 5 cm között. Izgatásra gyorsan a méretére megno.
Nehezen küzdöttem le a gátlásomat a méreteim miatt, mert mindig azt láttam, hogy másnak milyen nagy és vastag van. Sóvárogtam utána, hogy nekem is olyan nagy és vastag kell, de a nagyobbításra nem adatott megoldás. A falloszom tövében lévo szort borotváltam le rendszeresen, hogy nagyobbnak hasson. Ugye milyen hiu és bolondos vagyok? De én már csak ilyen voltam és maradok is. Amikor lehetoség nyílt a nudizmusra, elsoként mentem ki Délegyházára, ahol már nem szégyelltem a méreteimet. Sot büszkén sétáltam meztelenül, a két lábam között ideoda lifego kis fütykösömmel, mely néha alig látszott ki a szorök közül, mert alig volt kéthárom centiméteres lógó állapotában. De már nem voltam szégyenlos, minden gátlásom megszunt. Már nem zavartak a nagyobb méretek. Hogy ezt bizonyítsam is, a könyvben leközlök pár meztelen fotót magamról és az aktusokról, melyekben részt vettem, a könyvem végén. [Ugye láthatjuk mi is ezeket a képeket???] Elkezdtem a noket habzsolni, melyhez a szakmám is nagyban segítséget nyújtott, mivel fotós vagyok és az akt fotózásnak kezdtem élni. Ha lehetoségem adódott, és az surun adódott, megdugtam a modelleimet. Eloször nagyon izgatott a meztelen noi test látványa, mindig álló fallosszal fotóztam, majd késobb már csak a lengén felöltözött noi test izgatott csak fel. Most már több száz novel szeretkeztem, igaz sohasem a strigulázás vezérelt. Mindig az új, a másik szép no testének, szeretkezésének a megismerése inspirált, újabb és újabb kalandok, újabb és újabb nok felé.
De térjünk a lényegre, mert a testem és a lelkem már eléggé megismertétek. A kiindulás, a meztelenség, a szeretkezés, a szex és a nok szeretete volt. Nem találtam sehol Magyarországon egy clubot vagy szórakozóhelyet, ahol a szeretkezés és a meztelenség imádóit egy helyen meg lehetett volna találni, ahol én is kiélhettem volna minden vágyamat.
Erre jött az ötletem, hogy a meztelenséget és a szexet imádok klubját létre kellene hozni. Ezen gondolatot gyors tett követte. Kerestem egy összejöveteli helyet, berendeztem, szaunát alakítottam ki, kidolgoztam a club foglalkozás tervét. (Szex videófilm vetítés, erotikus játékok, erotikus massage egymásnak, szaunázás). Majd feladtam a hirdetést. Ledöbbentett a nagyszámú jelentkezés. Sok egyedülálló férfi és no, és rengeteg pár jelentkezett. Örült nagyon a szívem, hogy milyen jó az ötletem és nem csak én vagyok ilyen meztelenség és szex párti. Eloször pénteki napra, öt órára hívtam össze a találkozót, vigyázva arra, hogy a két nem egyenlo arányban legyen jelen.

Elso, nyitó nap:

Egész nap a testem ápolásának szenteltem. Jól lefürödtem, megborotválkoztam, beillatosítottam magam a legjobb parfümmel. Öt órakor meztelenül, csak a köntös volt rajtam, szorongva nyitottam ki az ajtót. Már minden meghívott ott állt csendben, sorban a kapu elott. Nagy meglepetés volt számomra. Gyorsan beinvitáltam oket. Mindenki az öltözobe ment és meztelenre vetkozött. Volt közöttük üzletember, virágboltos, táncosno, fotómodell, fontos állami ember. De itt meztelenül mindenki egyforma volt. Nem volt különbség, csak a nemek között. Mindenki felszabadult, vidám volt, és szexre éhes. A bárban leültek az asztalok köré, vegyesen férfiak és nok. Pár lány a bárpulthoz ült, ahol én szolgáltam ki. Az egyik lány, aki úgy húsz év körüli volt, szakmája fotómodell, benyúlt a pult mögé és megfogta lankadt péniszemet, amire az rögvest teljes méretére megduzzadt, kitöltve a lány markát. A lány ránézett huncutul, közben megsimogatta makkomat és a herezacskómat. Nagyon jó érzés volt, legszívesebben ott hagytam volna a pultot és szeretkeztem volna vele. De nem lehetett, mert a vendégeket kellett kiszolgálnom. Sorra jöttek a rendelések, én pedig álló fütykössel hordtam ki az italokat, mire egy-két vendég hölgy a farkam simogatásával reagált. Mire mindenkinek kihordtam az italát a farkam majdnem el is sült a vendégek között a sok lágy és kedves-izgató simogatástól. A pultba visszatérve a modell lány ott guggolt a pult mögött és mikor én beléptem, a farkamat elkapta a kezével és a szájába tette. Nagyot szívott rajta, nyelvével nagyon lágyan körbe nyalogatta, mire az azonnal egy tengernyi gecit lövellt édes szájába. A lány szívta és egyre csak szívta, míg az utolsó csepp el fogyott, majd teljesen lenyalta a makkomat és az egész farkamat a tetejétol a tövéig, nem hagyott ki egy milliméter helyet sem. Ezen izgató nyaldosására a farkam nem hogy lekonyult volna az elélvezés után, hanem mégjobban felágaskodott, már szinte a bort szétfeszítve. A makkom vörösen és nagyon fényesen izzott. O ezt látva, tovább nyalogatta, csókolgatta és szívogatta. Egyszercsak felállt, rátámaszkodott a pultra és hátranyúlva a farkam megfogta és behelyezte forró kelyhébe. Közben én remego kezekkel töltögettem a poharakba a rendelt italokat.
A pultnál ülo lányok a pult tetejére könyököltek és lesték ezen aktusunkat, közben simogatták arcomat és szorös mellemet. Az önkívülettol majdnem elájultam. Fantasztikus érzés volt. Ilyet még soha életemben nem éltem át. A mámor csúcsa volt, legalábbis azt hittem akkor, nem is gondoltam volna, hogy rövidesen még ezt is túl szárnyalja egy újabb szexuális kaland.
A vendégek mindezbol nem vettek észre semmit, mert az italokkal és egymás megismerésével voltak elfoglalva. Voltak akik már a mellette ülot simogatták, csókolgatták. A férjek a mellettük ülo másik pár hölgytagját, míg a feleség a másik férfitagját simogatta, csókolgatta. Hamar a vendégsereg a club életét kezdte élni. Én az italokat hordtam ki egyfolytában, majd a videóra feltettem egy kellemes szex filmet. Mindenki félszemmel a filmet kezdte el nézni, de a kezük a mellettük ülot közben simogatta tovább. Ahogy láttam, hol a farkakra, hol a puncikra siklott ujjuk. Már a férfi vendégek többségének állt a farka. Volt köztük egy, akinek legalább harminc centis volt, mely már szinte ilyesztö látványnak is, nem hogy a nobe berakja. A noknek ettol a mérettol már szét is szakadna teljesen a puncija. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e olyan no, aki ezt a méretet igényelni fogja és szeretkezik ezzel a férfival. A mellette ülo no simogatta ugyan, de ahogy láttam, marokra nem tudta fogni, mert az átméroje is ijeszto volt, legalább nyolc centis. A no már két kézzel simogatta a hatalmas falloszt.
Ahogy körbe néztem, láttam, hogy egy magas középkorú no egyedül ül és látszott rajta, hogy zavarban van. Odamentem hozzá és megkérdeztem, hogy mi baja van, talán nem érzi jól magát. Erre o azt válaszolta, hogy még nem volt ilyen helyen és még csak két férfival volt dolga és nagyon zavarba érzi magát. Kértem, hogy bízza rám magát és bevezettem a massage helységbe. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én