Szerette a fiatal fiúkat!

Kosárlabda edzésről tértem haza amikor az életem legnagyobb sokját éltem át. Ahogy elsétáltam a kis öcsém szobája mellett, ő az ágyon feküdt és egy lányt baszott. Még csak 13 éves volt és a csaj sokkal idősebbnek tűnt nála, és nagyon dögösen nézett ki. Ő volt az első meztelen nő, akit a valóságban láttam, és legalább olyan jól nézett mi mint a lányok a pornó magazinjaimban. De mit csinál az öcsém vele??? (Tudtam, hogy mit csinál, de hogyan?) A öcsém volt felül és a fejeik az ajtóval ellentétes irányba néztek, így nem láttak meg. Mellesleg semmire sem figyeltek csak egymásra. A csaj a lábaival az öcsémet fogta körül és nagyokat nyögött. A kis öcsémnek biztos, hogy jó dolga volt. Annyira irigy és izgatott voltam egyben, hogy alig bírtam magammal, legszívesebben én is odamentem volna, de nem tettem. Amikor úgy nézett ki, hogy az öcsém elélvezett, elmentem az ajtóból és gyorsan bementem a szobámba. Néhány perc múlva elordítottam az öcsém nevét és mondtam neki, hogy jöjjön csak a szobámba. Egy szál alsógatyában jött be, rákérdeztem, hogy ki az a lány a szobájában. Nem volt meglepődve, sőt azt hiszem még büszke is volt magára. (Nem is csodálom :) Azt mondta, hogy ő az egyik úszás oktatója.. Középiskolás a lány és pont most jöttek össze.
Az öcsém jól nézett ki és el tudom képzelni, hogy ez a lány mit lát benne és, hogy miért akarja megbaszni, de még mindig irigy voltam rá.
Épp ekkor jött be a szobámba a lány mindössze egy szál törülközővel, amit maga köré tekert. "Ő kicsoda?" kérdezte, az öcsém bemutatott minket egymásnak. Egy kicsit beszélgettünk, de akkor mindkettőnket meglepett. Ledobta magáról a törülközőt és közölte, hogy nagyon szeretne baszni két fiúval egyszerre. Leült az ágyam szélére oda, ahol én is ültem. Őrjítő volt. Itt egy gyönyörű lány aki felajánlotta magát nekem, de nem baszhatom meg csak úgy, hiszen az öcsém barátnője, ha az volt egyáltalán és a tetejében most basztak éppen. De a kis öcsém volt az, aki a segített a dilemmám megoldásában:
"Hé haver, mire vársz? Ne várasd meg!" És akkor a lány elkezdte levetni a felsőmet és az öcsém a cipőmet vette le a zoknimmal együtt. Hátradőltem, miközben már a gatyámat ráncigálta le rólam a csaj. Ahogy a meztelen testét néztem, teljesen merevvé váltam. Hirtelen elkezdett szopni. Olyan gyorsan történt mindez, hogy alig tudtam elhinni. Annyira jó volt. Nagy gyakorlattal végezte. Eközben az öcsém is megszabadult az egy szál alsógatyájától és meztelenül mellém feküdt és megkérdezte a lánytól: "Én is kapok belőle?"
"Várj egy picit!" - mondta és abbahagyta a szopást egy picit, majd rám ült. A faszom, az öcsém gecijétől nedves hüvelyébe csúszott. Az új érzések teljesen elkábítottak, olyan volt mintha repülnék, ahogy elkezdett lovagolni rajtam. Szólt az öcsémnek, hogy álljon mellé, amit ő készségesen meg is tett. Majd ugyanolyan gyakorlattal elkezdte szopni a faszát, ami nagyobb volt, mit én valaha is elképzeltem volna. Igy egyszerre szopott és baszott minket. Mind a ketten nagyon élveztük a helyzetet. Szólt, hogy cseréljünk helyet. A hátára feküdt és így én kerültem felülre, majd újra behatoltam a gyönyör csodálatos világába. Az öcsémet maga mellé fektette és tovább szopta a faszát. így ez a helyzet igazán furcsa volt, mivel miközben basztam, addig az öcsém hátát és seggét láttam magam előtt, így inkább becsuktam a szemem. így nyugodtan tudtam koncentrálni a baszásra. A puncija csodálatos volt, sőt baszottul csodálatos. Még csak 15 voltam és elvesztettem a szűzességem, és boldog voltam, hogy az öcsém is elvesztette. És így tovább basztam, míg a puncijába lőttem az összes gecimet. Micsoda egy érzés!! Mikor kihúztam szólt az öcsémnek, hogy fejezd be benne. Igy helyet cseréltünk. Most már nagyon jó rálátásom volt a melleire és kedvem támadt játszani velük.
A fejemet az öcsém mellkasa alatt odadugtam és elkezdtem nyaldosni a csodálatosan feszes melleket. A másik kezemmel enyhén masszíroztam is őket, miközben a lány csak nyögdécselni tudott.
"Oh, ez csodálatos!" - mondta. Az öcsémnek hosszú idő kellett, míg újból elélvezett és közben biztos, hogy a lánynak volt néhány orgazmusa.
A szám az egyik melléről a másikra járt miközben kiéltem a fantáziámat, amit eddig csak önkielégítés közben tudtam kiélni, ahogy a szebbnél szebb lányokat nézegettem a pornó újságokban. Miután az öcsém végzett, megint merev voltam, így megint én voltam a soron. Az öcsém mellettünk feküdt és csak nézni tudott minket annyira elfáradt. Legalább negyed órát basztunk, miközben a hátamat karmolászta, és a mellkasomat csókolgatta. Mikor már nem bírtam tovább, egy hatalmas orgazmus kíséretében belelőttem a második adagomat az amúgy is tele lévő pinájába. Rázuhantam és alig kaptam levegőt. Átkaroltuk egymást és még benne voltam egy ideig, míg a faszom össze nem ment és kicsúszott belőle. Olyan hihetetlen volt és mégis igaz volt az egész.
Nem tudtam még egyszer megdugni, mivel pár nap múlva az öcsém úszó csapatából egy másik gyerekkel volt együtt és a gyerek anyja elkapta őket baszás közben és jó nagy balhét csapott belőle.. Mivel a lány már 18 éves elmúlott így ez egy fiatalkorú megerőszakolásának minősült és jó nagy kalamajka lett belőle. Ennek ellenére nagyon örülők annak, hogy ugyanazon a napon veszítettük el a szüzességünket az öcsémmel, és ez volt az életünk legörültebb, legcsodálatosabb napja. 

Ajánló
Kommentek
  1. Én